Lorem Ipsum 2.0 for real

En toen hadden we besloten echt voorlopig geen ander schip te kopen. We gaan echt drie jaar wachten. Maar dan komt er ineens een 19 jaar oude Lagoon 380 op de markt, in Nederland, nooit in de verhuur geweest, binnen ons budget, met de indeling die voor ons heel goed is. We bellen De Valk op maar helaas is er al een bod gedaan en komen de aspirant kopers binnenkort voor de keuring. Tja, als de keuring tegen valt, willen wij het schip waarschijnlijk ook niet hebben. Dat is dan jammer.

Een paar weken later kijkt Jeroen weer en ziet dat de catamaran nog steeds te koop staat op internet. Ik bel met De Valk en ja hoor, de aspirant kopers hadden Corona gekregen, en wisten niet wanneer ze dan weer naar Nederland zouden kunnen komen. Dus de verkoop ging gewoon verder. Nou, diezelfde avond reden we nog naar De Valk in Monnickendam om het schip in het donker te bekijken. Zag er op zich goed uit, maar bij daglicht wilden we het ook nog wel eens zien. Dus zondag met de kinderen terug. De kinderen vol in de weerstand, want ze hadden geen zin, wilden met vriendjes spelen et cetera et cetera. Wij vonden het wel belangrijk dat ze het zouden zien, want het gaat ook hun huisje worden voor minimaal een jaar. De kinderen vonden het toch ook wel mooi, vooral de trampoline. Een week later maakten we een proefvaart.

En vandaag is de keuring geweest. Olav Cox (ja die van dat boek, betere marketing kan je niet wensen denk ik) heeft de keuring gedaan en was positief. Dag geld, hallo droom. Zondag overvaren naar Medemblik en dan hebben we ineens 2 boten in de haven liggen. Het moet niet gekker worden. Van het voorjaar hopen we Lorem Ipsum te verkopen.

2 thoughts on “Lorem Ipsum 2.0 for real

  1. In a nutshell maanden en acties beschreven. En wat voor acties! Toch ’n nieuwe boot. Gefeliciteerd! Geweldig! De kinderen vonden de boot geweldig. Jullie ook. Ik kan niet wachten ‘m te zien.

  2. Wat leuk om “onze” Pélagie op jullie blog te zien.
    Wa fijn dat het schip gebruikt blijft worden en door zulke enthousiaste zeilers.
    Jullie gaan vast veel plezier van haar hebben! Pélagie is een Franse meisjes naam én de naam van een eilandengroep in de Midellandse zee. In het Grieks is “Pelagus” de Diepzee. Daar voelt de Pélagie zich thuis.
    Hanneke en Nils ex-eigenaren van de Pélagie. (We hebben met haar de wereld rond gezeild)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *