Even voorstellen

Als gezin willen we jullie meenemen op onze route naar een wereldreis. We willen ons even voorstellen, dus hieronder een korte bio van ons allen.


Jeroen: als broekie al zeilinstructeur op open bootjes, nu eindelijk op echte boten varen. In het dagelijks leven een held met computers, in de weekenden held op het water.

Bibi: ooit een keer een zeilkamp gedaan als kind en dan maar het plan opvatten om een wereldreis te maken. Gelukkig is Jeroen ook enthousiast. Bij de Zeezeilers van Marken leer ik zeezeilen, stap 1 naar het werkelijk maken van de droom. Ooit was ik advocaat, maar daar werd ik zo ongelukkig van, dat ik een carrière switch maakte naar fotograaf. Inmiddels fotografeer ik vooral kinderen, op scholen. Dus in de zomer en winter ben ik vrij. Veel tijd om aan boten te klussen! Stap 2 is gezet met de Lorem Ipsum.

Levi: hij is een ongelooflijke lieverd die altijd het goede in iedereen ziet. Levi is dol op dieren en wiskunde. Je doet hem bijna geen groter plezier dan rekenopgaven geven. Hij heeft een talent voor keepen met hockey en doet dat graag. Levi is onze professor.

Faye: een stoere meid die nergens voor terugdeinst. Ze heeft een grote mond en gaat elke uitdaging aan. Ze is gek op zingen, dansen en dieren. Haar nieuwste hobby is paarden. Faye is onze ondernemer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *